Fall in love with taking care of body, soul and nature

Webshop » M&HE - Hangstenen zilver

Mineralen en half-edelstenen - Hangstenen met zilveren stift en oog

Het is al vele eeuwen bekend dat edelstenen en mineralen beschikken over ondersteunende geneeskrachtige werking. Deze stenen werden als amulet of zegel gedragen. Soms werden de geneeskrachtige edelstenen voorzien van inscripties en afbeeldingen. Op dit moment is de geneeskrachtige werking van stenen weer helemaal in. 
Steeds meer mensen gebruiken geneeskrachtige stenen ter ondersteuning om klachten en problemen te verminderen of voorkomen. Het is zowel mogelijk om de geneeskrachtige stenen als sieraad te gebruiken, maar je kunt ze ook in je huis plaatsen.
Let wel, het gebruik van edelstenen is als ondersteuning bedoeld. Deze stenen kunnen professionele begeleiding van geneesheer of therapeut niet vervangen!

Aan al onze hangsteentjes zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een 925 sterling zilver oog! 

Een steen uitkiezen kan je op verschillende manieren doen. 
Het beste is echter om op je intuïtie af te gaan. Neem de steen waar je oog het eerste op valt. Voelt hij goed aan, dan past deze steen inderdaad bij u. Daarna kan je eens nagaan wat de eigenschappen zijn van deze steen.

Ben je op zoek naar een steen die (nog) niet op deze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien hebben we hem op voorraad of kunnen we hem voor jou bestellen. 


Disclaimer: de eventuele werking van de stenen is een samenvatting verkregen uit diverse bronnen. De stenen zijn gegarandeerd echt en van natuurlijke oorsprong. Narmada neemt echter geen enkele verantwoording en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele werking of uitstraling van stenen die als zodanig gekocht worden. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop