Zorgmassage

Wij zijn gespecialiseerd in Zorgmassage voor kankerpatiënten en zorgbehoevenden

zorgmasseurs

Een zorgmassage is een nieuwe methodiek. Het is een aangepaste en veilige massage die speciaal ontwikkeld werd voor kankerpatiënten. 

De technieken bij een zorgmassage zijn zacht, traag en met volle aandacht gegeven. Bij een zorgmassage staat “zorg dragen” centraal. Er wordt niet gewerkt met kneden en hard duwen. Wel wordt er gewerkt met zachte en volle aanrakingen die erg subtiel zijn. Het is net door deze subtiele bewegingen dat we als masseur de cliënt in een diepe ontspanning kunnen brengen. Een zorgmassage verhoogt het welzijn van de cliënt. Zo kunnen klachten zoals angst, pijn, misselijkheid, slapeloosheid,... verlicht worden. 
Tijdens een intakegesprek wordt in samenspraak met jou een keuze gemaakt uit holdings, vlindermassage of holistische massage. We bespreken samen je wensen en bepalen welke lichaamsdelen gemasseerd zullen worden. 

Bij een zorgmassage kan gekozen worden voor een volledige lichaamsmassage (hoofd, gezicht, armen, handen, benen, voeten, nek, schouders, rug en buik) of een halve lichaamsmassage (enkel voorzijde of enkel achterkant). Afhankelijk van het energieniveau van de cliënt kan er ook voor gekozen worden om slechts één lichaamsdeel te masseren, bv. alleen voeten, enkel handen,... 

Bij deze massage kan je kiezen om al dan niet je kledij aan te houden (massage zonder olie of met olie).

Doelpubliek: 
- mensen die kanker gehad hebben of in behandeling zijn.
- chronisch zieke mensen
- mensen met een beperking
- bejaarden
- dementerenden

Als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent staat je wereld op zijn kop. Gevoel van angst, onzekerheid, stress, kunnen de kop op steken. Net deze gevoelens zijn niet bevorderlijk voor het herstel. Een zorgmassage kan ontspanning brengen. Het geeft je een moment waarin je even alle zorgen kan vergeten.
Bejaarden en dementerende kunnen meer dan ooit behoefte hebben aan sociaal contact en aanraking. 
Chronisch zieke mensen krijgen vaak lichamelijk maar ook emotioneel héél wat te verduren tijdens allerlei medische onderzoeken en behandelingen. 
Om al deze redenen zijn we overtuigd van de meerwaarde van een zorgmassage voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevende klanten. Een zorgmassage is immers een positieve manier om aandacht te geven aan je lichaam. 


Duur: 60 min Prijs: €50
Duur: 1u30 Prijs: €60

Ben je niet meer in staat om je te verplaatsen? Voor een zorgmassage kunnen wij ook aan huis komen. Voor meer info contacteer ons op 0496/796636. Spreek gerust een boodschap in wanneer wij de telefoon niet kunnen beantwoorden. Wij bellen u dan terug zodra dit mogelijk is.

Narmada is ook partner van "Altijd vrouw". Vrouwen die kanker gehad hebben of in behandeling zijn, kunnen via volgende link hun éénmalige bon van 50€ aanvragen. Met deze bon kan je bij Narmada terecht voor je verwenmoment. 

Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 

Narmada