Narmada - Contact

Book online

Wil je graag een afspraak maken? 
  • Stuur me dan een berichtje waarin je vermeldt voor welke behandeling je graag een afspraak wil maken. Dit is voor mij belangrijk om te weten hoeveel tijd ik voor je reserveer. Het is ook handig wanneer je vermeldt welke momenten voor jou lukken om een afspraak te maken of welke momenten nooit lukken: bv. enkel 's avonds, mag overdag, ik kan nooit op woensdag, enz.
  • Ik stuur je dan een mailtje terug met enkele voorstellen van data en uren. Is hier een moment bij dat voor je past? Laat me dit dan liefst zo snel mogelijk weten. Je bent pas zeker van je afspraak na een bevestigingsmail van mij. De kans bestaat immers dat ondertussen de plaats al ingenomen is door iemand anders. 
  • Zit bij de voorgestelde momenten geen moment bij dat past voor jou? Laat me dit gerust weten, misschien is er nog een ander moment vrij dat wel voor je past :-). 
Omdat ik Narmada combineer met mijn werk als freelance-massagetherapeut in een Wellness en ik mezelf steeds wil bijscholen door het volgen van verschillende opleidingen, kan je bij Narmada vanaf september 2018 enkel terecht voor een afspraak op volgende momenten:
  • Maandag: 14u - 21u30
  • Dinsdag: 9u00 - 11u
  • Woensdag: 9u00 - 21u00
  • Donderdag: 19u30 - 21u30
  • Zaterdag: enkel voor duomassages, moxa-behandelingen en eventueel wekelijkse voetreflex-kuren. 
De meeste behandelingen zitten in het online boeking systeem.
Enkele behandelingen kunnen echter niet online geboekt worden:
  • De moxa-behandeling. Deze kan enkel op donderdagavond geboekt worden. Contacteer me via mail, sms of telefoon. 
  • De duo-massage en 4-handenmassage. Hiervoor moet ik telkens checken of mijn collega-masseur beschikbaar is. Contacteer me via mail, telefoon of sms.  Bedankt voor je begrip hiervoor. 
Mocht er echter iets niet duidelijk zijn, of je hebt hulp nodig bij het maken van een afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren. 
Uiteraard kunnen alle afspraken ook nog steeds op de vertrouwde manier (zoals hierboven beschreven) gemaakt worden. 

Contact formulier

Aanhef Check
E-mail adres Check
Telefoon Check
Beschrijving Check
tekens resterend
Narmada gebruikt uw informatie om uw bestellingen te verwerken, om uw account te beheren en om het bezoek aan de website te personaliseren. Lees onze privacyverklaring voor verdere informatie.

Narmada

BAASRODESTRAAT 18
9280 LEBBEKE
Belgiƫ

+32(0)496796636

(vlakbij het station)

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid langs de straat.Narmada