Narmada - Contact

NARMADA IS NIET BEREIKBAAR VAN ZATERDAG 6 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 14 OKTOBER. 
VANAF MAANDAG 15 OKTOBER BEANTWOORD IK MET PLEZIER OPNIEUW JE BERICHTJES EN VERZEND IK OPNIEUW PAKJES. 

Book online

Wil je graag een afspraak maken? 
Stuur me dan een berichtje waarin je vermeldt voor welke behandeling je graag een afspraak wil maken. 
Dit is voor mij belangrijk om te weten hoeveel tijd ik voor je in mijn agenda reserveer. 
Het is ook altijd handig wanneer je even vermeldt welke momenten voor jou lukken om een afspraak te maken of welke momenten nooit lukken. (vb. enkel 's avonds, mag overdag, ik kan nooit op woensdag, enz.)
Ik stuur je dan een mailtje terug met enkele voorstellen van data en uren. Is hier een moment bij dat voor je past? Laat me dit dan liefst zo snel mogelijk weten. Je bent pas zeker van je afspraak na een bevestigingsmail van mij. De kans bestaat immers dat ondertussen de plaats al ingenomen is door iemand anders. 
Zit bij de voorgestelde momenten geen moment bij dat past voor jou? Laat me ook dit gerust weten, misschien is er nog een ander moment vrij dat wel voor je past :-). 

Omdat ik Narmada combineer met mijn werk als freelance-massagetherapeut in een Wellness en ik mezelf steeds wil bijscholen door het volgen van verschillende opleidingen, kan je bij Narmada vanaf september 2018 enkel terecht voor een afspraak op volgende momenten:
Maandag: 14u - 21u30
Dinsdag: 9u00 - 11u
Woensdag: 9u00 - 21u00
Donderdag: 19u30 - 21u30
Zaterdag: enkel voor duomassages, moxa-behandelingen en eventueel wekelijkse voetreflex-kuren. 


Het maken van afspraken online zit momenteel in een testfase. De meeste behandelingen zitten al in het systeem. Enkele behandelingen kunnen echter niet online geboekt worden.
-> De moxa-behandeling. Omdat deze enkel op donderdagavond geboekt kan worden is het niet mogelijk om deze via het online systeem te boeken. Hiervoor contacteer je me het beste via mail, sms of telefoon. 
-> De duo-massage en 4-handenmassage. Omdat ik hiervoor telkens even moet checken of mijn collega-masseur beschikbaar is, is het niet mogelijk om deze massages via het online systeem te boeken. Hiervoor contacteer je me het beste via mail, telefoon of sms.  Bedankt voor je begrip hiervoor. 
Mocht er echter iets niet duidelijk zijn, of je hebt hulp nodig bij het maken van een afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren. 
Uiteraard kunnen alle afspraken ook nog steeds op de vertrouwde manier (zoals hierboven beschreven) gemaakt worden. Boek online
Aanhef Check
E-mail adres Check
Telefoon Check
Beschrijving Check
tekens resterend
Narmada gebruikt uw informatie om uw bestellingen te verwerken, om uw account te beheren en om het bezoek aan de website te personaliseren. Lees onze privacyverklaring voor verdere informatie.

Narmada

BAASRODESTRAAT 18
9280 LEBBEKE
Belgiƫ

+32(0)496796636

ak
Winkelmandje
Narmada
Webshop