Ontspanningsmassage

 
Ontspanningsmassage met warme massageolie

ontspanningsmassage

Massages hebben een ontspannende en heilzame werking op het lichaam. Regelmatig jezelf verwennen met een zalige massage is dan ook geen overbodige luxe. Onderzoek toont aan dat een massage de geluks- en tevredenheidshormonen doet stijgen en het stresshormoon doet dalen. 
Regelmatig jezelf verwennen heeft tal van voordelen. Zo verbetert het het welbevinden en de slaap. Het helpt ons meer tevreden zijn met onszelf, verzacht spanningen en versoepelt en ontspant de spieren. Het stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfeklieren, waardoor gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. 

Je kan je massage à la carte zelf samenstellen. De massage wordt dan afgestemd op jouw noden en behoeften. Je kiest je massage op basis van tijd. Tijdens het intake gesprek bespreken we samen welke lichaamsdelen gemasseerd moeten worden. Waar je graag wat extra aandacht aan wil, en waar volgens jou wat minder aandacht aan besteed moet worden. Je kan bv. kiezen voor enkel een gezichtsmassage, een massage van de rug gecombineerd met een gezichtsmassage, een massage van de volledige achterzijde,...
Wil je je behandeling graag starten met een aromatisch voetbadje, een voetensauna, warme kompressen op pijnlijke spieren? Ook dat kan mits je je wensen minstens één dag op voorhand aan ons doorgeeft zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen. vb essentiële olie aan himalayazout toevoegen, de voetensauna opwarmen enz. 
De mogelijkheden voor een massage à la carte zijn ruim. Heb je problemen om op je buik te liggen en wil je toch graag een rugmassage? Wat dacht je van een rugmassage (met olie) op de massagestoel, gecombineerd met een massage van de voorzijde van het lichaam op de massagetafel... Ook dat is massage à la carte... Een massage afgestemd op jouw noden en behoeften! Vraag ons gerust naar meer info. 

Je kan kiezen voor een Narmada-VIP-massage, (voor en achterzijde van het lichaam), een Quick-massage of een Narmada-massage. Geen erotische massages!

Massage à la carte:
Quick-massage: Duur volledige behandeling: 40 min Prijs: €40
Narmada-massage: Duur volledige behandeling: 60 min Prijs: € 50
Narmada-VIP-massage: Duur volledige behandeling: 1u 30 min Prijs: €65

Naast een massage à la carte kan je ook kiezen uit ons vast aanbod. 

Vast massageaanbod
Narmada gelaat & hoofdmassage: Duur: 30 min Prijs: €25
Narmada rug-, nek- & schoudermassage: Duur: 30 min Prijs: €30
Narmada destress massage (rug, nek, schouders hoofd en gelaat): Duur 60 min Prijs: €50
Narmada voet-&kuitmassage: Duur: 30 min Prijs: €25
Narmada halve lichaamsmassage (achterzijde): Duur: 30min Prijs: €30
Narmada volledige lichaamsmassage (geen borsten en buik): Duur: 60min Prijs: €50

Hou je van een diep intense warmte? Dan is onze hotstone massage misschien wel iets voor jou? 

Narmada Halve hotstone massage (achterzijde): Duur 30 min Prijs €35
Narmada Volledige hotstone massage: Duur 60 min Prijs €55
Narmada Vip Hotstone massage: Duur 1u30 min Prijs €70
hotstonemassage

Hou je van een massage met olie? Wil je graag eens een héél subtiele zachte massage ervaren in plaats van de knedingen van ontspanningsmassage? Dan is een vlindermassage met olie zeker en vast iets voor jou. 
Een vlindermassage is een heel zachte en subtiele massage met repetitieve handelingen. De massagehandelingen zijn zo zacht als een vlinder die over de huid beweegt... vandaar ook de naam ;-). 
De parasympathicus van ons autonoom zenuwstelsel wordt gestimuleerd door deze streelzachte handelingen wat zorgt voor een diepe rust en ontspanningsniveau. Bij deze vlindermassage wordt voldoende olie gebruikt, zodat de strelingen niet als "kriebelend" worden ervaren. 

Narmada Rug Vlindermassage: Duur: 20 min Prijs €20
Narmada Halve Vlindermassage: Duur 30 min Prijs €30
Narmada Volledige Vlindermassage: Duur 60 min Prijs €50

Ben je zwanger en heb je last van vermoeidheid of andere zwangerschapskwaaltjes? Een zwangerschapsmassage heeft een positieve invloed op het kindje in je buik en is de ideale manier om even te ontspannen!
Ook kinderen kunnen onderhevig zijn aan stress. Ze worden blootgesteld aan allerlei prikkels, kunnen moeilijk inslapen, voelen zich soms onrustig en voelen zich niet goed in hun vel,... . Kindermassage is een zachte, vriendelijke en respectvolle massage. Een massage kan kinderen helpen om fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans te brengen. 
Wil je als ouder graag enkele tips hoe je je kind zelf kan masseren? Tijdens een individuele ouder/kind sessie leer ik je graag enkele speelse technieken aan, zodat je thuis zelf aan de slag kan gaan. 

Narmada zwangerschapsmassage: Duur: 60 min Prijs: €50
Narmada kindermassage (tot12j): Duur: 30 min Prijs: €25
Narmada ouder/kind (tot 12j) massage sessie: Duur: 60 min Prijs: €50

Wil je graag samen met je partner, je vriendin, je moeder,... verwend worden? Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor onze duomassage. Bij deze massage worden jullie allebei in dezelfde ruimte gedurende 75 min gemasseerd. 
Wil je nog dat tikkeltje extra? Kies dan voor de intense ervaring van de Narmada 4-handen massage. Bij deze massage worden jullie eveneens in dezelfde ruimte gemasseerd. Als kers op de taart kunnen jullie als afsluiter van de massage nog even genieten van de intense ervaring om door 2 masseurs tegelijkertijd gemasseerd te worden. 

Na de duomassage kan je samen nog even nagenieten met een heerlijk kopje thee, een glaasje water, een biokoekje, een stukje seizoensfruit... Of indien je zelf nog een suggestie voor een "afsluitattentie", laat het ons gerust weten... 

Narmada duomassage: Duur 75 min - Prijs €120
Narmada duo 4-handenmassage: Duur 1u30 - Prijs €130

Belangrijk om weten!
Een massage helpt om de gifstoffen in je lichaam af te voeren. Om deze reden is het héél belangrijk om na de massage voldoende water te drinken. 

Wij geven geen erotische massages!

Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 

Narmada