Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage met warme massageolie

lichaamsmassage

Massages hebben een ontspannende en heilzame werking op het lichaam. Regelmatig jezelf verwennen met een zalige massage is dan ook geen overbodige luxe. Onderzoek toont aan dat een massage de geluks- en tevredenheidshormonen doet stijgen en het stresshormoon doet dalen. 
Regelmatig jezelf verwennen heeft tal van voordelen. Zo verbetert het het welbevinden en de slaap. Het helpt ons meer tevreden zijn met onszelf, verzacht spanningen en versoepelt en ontspant de spieren. Het stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfeklieren, waardoor gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. 

Steeds last van koude voeten waardoor ontspannen moeilijker lukt? Of heb je even tijd nodig om uit de stress van onze dagelijkse maatschappij te stappen alvorens je je helemaal kan overgeven aan de zalige behandeling? Dan is je behandeling starten met een aromatisch voetbadje of een voetensauna  een goed idee. Vergeet deze optie dan zeker niet aan te duiden bij je online boeking. 

Alle aangeboden massages bij Narmada zijn holistisch. Ik bied geen sportmassages, bindweefselmassage of diepe weefselmassages aan. Ook voor erotische massages kan je bij Narmada niet terecht.  
Uiteraard kan je wel nog steeds op voorhand aangeven aan welk lichaamsdeel je graag wat extra aandacht wil, welke lichaamsdelen je liever niet gemasseerd hebt enz. 

Bij alle massages wordt aromatische massageolie gebruikt die ik zelf samenstel. Ik volgde hiervoor enkele opleidingen aromatherapie. 
Heb je een specifieke klacht, lichamelijk probleem of ongemak. Geef me dan liefst op voorhand reeds een seintje. Dan kan ik de juiste etherische oliën uitzoeken om zo te proberen jouw klachten te verminderen. 

Massageaanbod
Narmada destress massage (rug, nek, schouders hoofd en gelaat): Duur 60 min Prijs: €55
Narmada korte lichaamsmassage (achterzijde benen en rug, voorzijde benen, armen, nek en schouders; geen gelaat en buik) €55
Narmada volledige lichaamsmassage: Duur 90min Prijs: €70 (incl. buik en gelaat)

Naast het vaste aanbod van massages worden er ook tijdelijke behandelingen en arrangementen aangeboden. 
Volg onze Facebook-pagina om steeds op de hoogte te blijven van deze tijdelijke promoties. 

Hou je van een diep intense warmte? Dan is onze hotstone massage misschien wel iets voor jou? 

Narmada Hotstone massage: Duur 1u30 min Prijs €75
hotstonemassage


Ben je zwanger en heb je last van vermoeidheid of andere zwangerschapskwaaltjes? Een zwangerschapsmassage heeft een positieve invloed op het kindje in je buik en is de ideale manier om even te ontspannen! Ik gebruik bij deze massage enkel etherische oliën die veilig zijn voor kind en mama. 

Narmada zwangerschapsmassage: Duur: 60 min Prijs: €55

Ook kinderen kunnen onderhevig zijn aan stress. Ze worden blootgesteld aan allerlei prikkels, kunnen moeilijk inslapen, voelen zich soms onrustig en voelen zich niet goed in hun vel,... . Kindermassage is een zachte, vriendelijke en respectvolle massage. Een massage kan kinderen helpen om fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans te brengen. 

Narmada kindermassage (tot12j): Duur: afhankelijk van de leeftijd, lichaamsgestalte enz 30 à 45min Prijs: €30 à 45€. 
De prijs en duur van de massage wordt op voorhand met jou besproken. 

Naast het vaste aanbod van massages worden er ook tijdelijke behandelingen en arrangementen aangeboden. 
Volg onze Facebook-pagina om steeds op de hoogte te blijven van deze tijdelijke promoties. 


Belangrijk om weten!
Een massage helpt om de gifstoffen in je lichaam af te voeren. Om deze reden is het héél belangrijk om na de massage voldoende water te drinken. 


Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 

Webshop gemaakt met EasyWebshop