Energetische massage

Reading, healing en energetische massage

Vanaf 1 september wordt deze behandeling vervangen door de energetische massage-reflex;
Deze behandeling wordt niet meer vooraf gegaan door een reading. De behandeling start met het "uitpendelen" van de chakra's. 
Op basis van dit pendelen wordt de verdere behandeling gebaseerd. 
De behandeling zelf bestaat uit 2 delen. 
In deel 1 worden er chakrageuren op de voeten en in het aura-veld aangebracht. Daarna worden de chakrapunten op de voeten behandeld. Dit is een zeer zachte behandeling. 
In deel 2 volgt een lichaamsmassage. Bij deze massage kunnen afhankelijk van persoon tot persoon kaarten, geuren, klanken, Bach bloesems enz gebruikt worden, 
Welke delen van het lichaam al dan niet gemasseerd worden, hangt af van wat er uit het intake gesprek en uit het uitpendelen van de chakra's naar boven kwam. 

Er wordt bij deze behandeling een combinatie van massagetechnieken, healingstechnieken,  voet/hand reflexologie technieken, enz gebruikt. 
Deze behandeling is steeds met massageolie. 

Prijs: €75
Duur: 1u30-2u

energetische-massage

Reading betekent letterlijk “lezen”. Een half uurtje voor u langs komt stem ik mij af op uw energieveld. Aan de hand van een reading neem ik je energieveld en de chakra's waar. Ik voel in waar er eventueel blokkades zitten, waar de energie minder stroomt. Blokkades in je energieveld kunnen later lichamelijke en/of emotionele klachten veroorzaken.
Na deze reading geef ik je een feedback van mijn waarnemingen. Aan de hand van deze waarnemingen komen we tot een gesprek.

Het verdere verloop varieert van persoon tot persoon. De ene persoon heeft meer nood aan een goed gesprek, waarbij een helend veld wordt neergezet. De andere heeft meer nood aan een helende aanraking d.m.v. een combinatie van massage en heling. Ik ondersteun je energieveld om terug in balans te komen. Je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en je energie wordt gestimuleerd om zijn oorspronkelijke, vitale, eigen beweging te volgen. Ik geef je ook enkele tips over wat je zelf kan doen om je chakra's en energiesysteem in evenwicht te brengen.
Afhankelijk van situatie tot situatie kan de heling ook ondersteund worden door gebruik te maken van stenen, klanken van de chakradrum, een chakra olie, etherische oliën (een al dan niet op maat samengestelde synergie), inspirerende kaarten, bach bloesems, hydrolaten,...
Soms volstaat één consult. In andere situaties kan echter blijken dat één of meerdere opvolgconsulten nodig zijn. 

Je kan kiezen voor een heling zonder massageolie of met massageolie. Deze laatste is een ontspanningsmassage met warme massageolie, gecombineerd met heling gebaseerd op een reading (zie ook heling zonder massageolie). Voor demassage gebruik ik een olie die de verschillende chakra's activeert of de-activeert (naargelang de noodzaak) en zo evenwicht brengt. 

Energetische massage zonder olie
Kort gesprek voor de massage + massage + kort gesprek na de massage. 
Duur: 60 min Prijs: €45

Energetische massage met olie
Kort gesprek voor de massage + massage + kort gesprek na de massage. 
Duur: 120 min Prijs: €75

Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 
Narmada