Lomi Lomi massage


Een lomi lomi massage kan niet gereserveerd worden online. Reservatie kan enkel via mail. Contacteer ons hier. Heb je binnen de 3 werkdagen geen antwoord? Dan is er waarschijnlijk iets verkeerd gegaan met het mailverkeer. 


Een Lomi Lomi opleiding volgen, stond al enige tijd op mijn verlanglijstje … en kwam uiteindelijk ook op mijn pad. 
De Lomi Lomi training die ik volgde was niet alleen gericht op het leren van deze oude helende kunst uit Hawaii, maar was ook een persoonlijk helende reis. Lomi Lomi is een traditionele Hawaïaanse massage. Het is meer dan massage, veel meer. Het is een helingsritueel en dus spiritueel holistisch werk. Ik volgde mijn opleiding bij een meester die op zijn beurt nog steeds in de leer is bij zijn Hawaïaanse meesters. 

Het gaat in Lomi Lomi niet om techniek, hoewel dat natuurlijk wel werd geleerd. De kern van Lomi Lomi is ALOHA, vrij vertaald onvoorwaardelijke liefde. Lomi Lomi gaat dus over liefdevolle aanraking en verbondenheid.  

Het is eveneens spiritueel sjamanistisch werk waarbij loslaten, verbinden en integreren van aspecten die in onze weefsels en cellen liggen, hoort. Dat is wat heling is en doet… 
En zoals onze leermeester zei, “ontvangen is ook een kunst”. 
Lomi Lomi wordt bij Narmada nooit als eerste massage aan nieuwe klanten gegeven. Enkel klanten die reeds eerder bij Narmada langs kwamen kunnen deze massage reserveren. (niet via online reserveringssysteem, wel via mail). 

Bij Lomi Lomi is de gever een kanaal voor Aloha (universele liefde). De gever werkt met Mana (spirituele energie). Lomi lomi werkt met levensenergie of Breath of Life. 

Bij een Lomi Lomi massage draag je geen ondergoed, je ligt dus naakt op de tafel. De reden hiervoor is dat er bij een lomi lomi massage regelmatig integratiebewegingen zijn waarbij het volledige lichaam (van kop tot teen), in een vloeiende beweging gemasseerd wordt. Er wordt dus niet zoals bij een gewone ontspanningsmassage lichaamsdeel per lichaamsdeel gemasseerd. Ik zorg hierbij voor veilige sfeer waarbij je intieme lichaamsdelen steeds bedekt blijven. 

Bij de aanvang van een lomi lomi-sessie zal ik je vragen welke intentie en krachtdier je graag wil meenemen bij deze massage. Daarna volgt een stilte-moment waarbij ik me afstem op de bron en op jouw intentie en krachtdier. 
Bij de massage zelf gebruik ik kokosolie. Ik gebruik bij het masseren zowel mijn handen als onderarmen. Om alles goed te laten vloeien wordt er veel olie gebruikt. Het kan dus handig zijn om hier rekening mee te houden en niet je beste kledij te dragen om naar je afspraak te komen. 
Na de massage volgt opnieuw een stilte moment. 


Lomi Lomi massage: het hele ritueel duurt ongeveer 120min  prijs €90

Binnenkort volgt ook een 4-handen lomi lomi massage. Bij deze massage zullen zowel Bart (mijn partner) als ikzelf jou tegelijk masseren. Je wordt dus door 4 handen ondergedompeld in de helende werking van deze bijzondere massage. 

4-handen Lomi Lomi: €150 (wordt nog verwacht) 

Webshop gemaakt met EasyWebshop