Over levenslang leren... het stopt nooit! Deel 6: Hoe intentie omgebogen werd naar iets anders

Mijn werk als massagetherapeut in een wellness bracht me dus bij de inschrijving voor een opleiding gelaatsverzorging... dat dacht ik toch... 

Soms kan het echter wel eens anders verlopen dan je zelf gepland had. 

Bij mijn inschrijving bleken verschillende vergissingen gebeurd te zijn, waardoor ik niet enkel voor de klassieke gelaatsverzorging ingeschreven was, maar ook voor aromatherapie - gelaat... Wat op hetzelfde moment doorging.
Ik stond voor een moeilijke keuze, een dilemma... 

De ene vergissing na de andere, de ene toevalligheid na de andere en het zien van een "oude bekende" die ik een héél warm hart toedraag ... maakte dat ik de keuze maakte om toch de opleiding van aroma-gelaat te gaan volgen en niet de klassieke gelaatsverzorging zoals eerst gepland. 
Naast deze opleiding kon ik in de namiddag instappen in de opleiding voetreflexologie, wat een perfect vervolg leek op wat ik eerder al volgde van voetreflexologie... 

Het leven dient zich soms anders aan dan wat wij voor ogen hebben ;-)Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop