Nieuwsbrief december 2015

Hallo iedereen, 


eerst en vooral wensen we jullie een prettig eindejaar.
We blikken in deze nieuwjaarsbrief even terug op 2015. 
Om 2016 positief en ontspannen in te zetten, hebben we een fijne actie.
Nieuw in 2016 is voetreflexologie, onze home workshop “pied à pied” en ons luxe verwen moment. 
Benieuwd naar dit alles? Lees dan vlug verder in deze nieuwsbrief. 

Terugblik op 2015 en onze beste wensen voor 2016
2015 werd voor ons een jaar van loslaten en van het nog meer volgen van onze eigen stroom. 
Zo kan je in de winkel voortaan enkel op afspraak terecht. Dat geeft iets meer mogelijkheden voor afspraken in de praktijk. 
De praktijk verhuisde van het 2° verdiep naar het gelijkvloers. Hierdoor werd de praktijk toegankelijker voor mensen die minder goed te been zijn. 

Het geeft een zalig gevoel om je eigen stroom te kunnen volgen. In 2016 gaan we hier zeker mee verder. 
Wil jij ook graag wat meer je eigen levensstroom volgen? Dan willen wij je hier graag bij begeleiden met één van onze behandelingen in de praktijk. Zo kan je bij ons terecht om tot rust te komen met een ontspanningsmassage of energetische massage (ook voor kinderen en zwangere vrouwen). Verder kan een reading of een tarot-legging je misschien wat meer inzicht bieden in bepaalde situaties die op je pad komen. Naast massage kunnen ook Bach bloesems en aromatherapie je energiesysteem ondersteunen en/of je gezondheid bevorderen. 
Misschien heb je meer nood aan een gesprek, een energetische opstellingsoefening of relaxatie/meditatie oefening? Ook dit kan. 
Nieuw dit jaar is voetreflexologie en ons super de luxe verwenmoment. 

Op de volgende link vind je meer info en tarieven van de verschillende behandelingen. 

Nieuwjaarsactie
Wij willen 2016 graag inzetten met een extra positieve noot en vragen hierbij jullie hulp. 
Wat mag je hiervoor doen? 
Like op FB “Narmada.be - praktijk en producten voor bewustzijn en ontspanning". 
Stuur voor 4 januari naar deze pagina een berichtje met een mooie positieve quote. Jouw berichtje komt dan in ons postvak-in terecht. Wij plaatsen deze quote op onze pagina en in de groep “vrienden van Narmada” en als dank voor jouw positieve bijdrage zal je van ons begin januari een verrassing ontvangen. 

NIEUW in 2016: Voetreflexologie
Voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat de organen van ons lichaam terug te vinden zijn (=reflecteren) in bepaalde gebieden of zones van onze voeten. Door het masseren en drukken op bepaalde punten van de voet wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en daardoor wordt ook de doorstroming bevorderd. De werking van voetreflexologie gaat echter nog dieper dan een verbetering van de doorbloeding van de organen. Het beïnvloed de mens niet alleen fysisch, maar ook mentaal, emotioneel en geestelijk. 

Meer info vind je hier.

NIEUW in 2016: “Pied à pied” - voetveren-home-workshop
Deze pied à pied is een kennismakingsworkshop “voetreflexologie” op verplaatsing. 

Tijdens een gezellige avond met vrienden of familie leer je hoe je elkaar kan verwennen met een zalig, ontspannende voetmassage. 
Als gastvrouw nodig je enkele vrienden of familie bij je thuis uit. Dit mogen koppels zijn, maar dit is zeker en vast geen noodzaak. 
We starten de avond met het maken van een aromatisch badzout en massage olie. Na een heerlijk voetbadje leer ik jullie enkele ontspannende massagetechnieken om je partner, vriend, vriendin, dochter, zoon, ouder, ... te verwennen. Tot slot toon en vertel ik jullie over enkele reflexpunten op de voet. 
Om de avond helemaal ontspannen te eindigen geven jullie elkaar beurtelings een ontspannende voetmassage.  
Alle gasten gaan naar huis met een “cursus” waarin alles neergeschreven staat wat je die avond leerde. Ieder krijgt ook een flesje van 100ml met aromatische massageolie en een potje heerlijk geurend badzout. 

Als dank voor het organiseren van deze avond ontvangt de gastvrouw een kortingsbon voor een voetreflexologiebehandeling bij Narmada. 

Meer info vind je hier.

NIEUW in 2016: Super luxe verwenmoment
Wil je jezelf of iemand anders graag eens uitgebreid verwennen voor een speciale gelegenheid, of gewoon omdat je het waard bent? Dan is ons luxe verwen moment misschien iets voor jou. 
Tijdens zo een luxe verwenmoment voorzie ik 3 à 4 uur zodat je alle tijd krijgt die je nodig hebt. Ik voorzie een heerlijk tasje thee, een gezond tussendoortje en stel al mijn kennis en producten voor jou ter beschikking: een gesprek, massage, voetenbadje, inspirerende kaarten, reflexpunten, aromatherapie, bach-bloesemadvies, energetische opstellingsoefening, relaxatie of meditatie oefening. Het kan allemaal aan bod komen. 

Meer info vind je hier.

Wordt verwacht in 2016: massage voor kankerpatiënten of ex-kankerpatiënten
In 2015 ben ik gestart met de jaaropleiding “massage bij kanker”. In de loop van 2016 zal ik ook mensen met kanker kunnen ondersteunen met een ontspanningsmassage. 

Meer info vind je hier


Problemen mail
In 2015 waren er problemen met onze mail, waardoor sommige mensen onze mails niet ontvingen. In principe zou Belgacom deze problemen moeten rechtgezet hebben. Mocht je toch nog van mensen vernemen dat zij onze brieven niet ontvangen, geef ons dan graag een seintje. 

Met warme groeten,

ElsBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop