Workshops

"Pied à pied" - voetverwen-home-workshop

Full versie: 

Deze pied à pied is een kennismakingsworkshop “voetreflexologie” op verplaatsing. 
Tijdens een gezellige avond met vrienden of familie leer je hoe je elkaar kan verwennen met een zalig, ontspannende voetmassage. 
Als gastvrouw nodig je enkele vrienden of familie bij je thuis uit. Dit mogen koppels zijn, maar dit is zeker en vast geen noodzaak. 
We starten de avond met het maken van een aromatisch badzout en massage olie. Na een heerlijk voetbadje leer ik jullie enkele ontspannende massagetechnieken om je partner, vriend, vriendin, dochter, zoon, ouder, ... te verwennen. Tot slot toon en vertel ik jullie over enkele reflexpunten op de voet. 
Om de avond helemaal ontspannen te eindigen geven jullie elkaar beurtelings een ontspannende voetmassage.  
Alle gasten gaan naar huis met een “cursus” waarin alles neergeschreven staat wat je die avond leerde. Ieder krijgt ook een flesje van 100ml met aromatische massageolie en een potje heerlijk geurend badzout. 
Als dank voor het organiseren van deze avond ontvangt de gastvrouw een kortingsbon voor een voetreflexologiebehandeling bij Narmada. 
Prijs: van 2 tot 5 personen: €45 per persoon - materiaal inbegrepen (potje van 100ml met aromatische massageolie, potje met aromatisch Himalaya zout, gebruik van etherische oliën, cursus)
Vanaf 6 personen (max 10 personen): €35 per persoon - materiaal inbegrepen (potje van 100ml met aromatische massageolie, potje met aromatisch Himalaya zout, gebruik van etherische oliën, cursus)
Verplaatsingskosten: gratis binnen een straal van 5km van Narmada. Indien verder dan 5km: 0,5€/km

Kortere versie:

Bij deze kortere versie maken we geen eigen aromatische olie en badzout. Alle gasten gebruiken de olie en het zout dat ik meebracht. 
Prijs: €20 per persoon. (min. 4 personen, max 10 personen)
Verplaatsingskosten: gratis binnen een straal van 5km van Narmada. Indien verder dan 5km: 0,5€/kmAl deze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 


Narmada