Werkwijze

Welkom bij Narmada, de winkel voor producten voor bewustzijn en ontspanning!

Is iets niet helemaal duidelijk of wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande links voor meer informatie over:

Bestellen
Bij Narmada kan je om het even op welk moment online bestellen. Wij streven ernaar om je pakket zo snel mogelijk te leveren. 
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Je pakje wordt 5 werkende dagen bijgehouden. Indien we de betaling dan niet ontvangen hebben, vervalt de bestelling en worden de producten opnieuw in de webshop geplaatst.

Betalen
Betalen doe je via overschrijving op het rekeningnummer van Narmada IBAN BE98 7370 3351 8593 - BIC KREDBEBB

Kadobonnen
Onze kadobonnen zijn voorlopig enkel verkrijgbaar en inleverbaar in onze fysieke winkel. 

Levering
Wij streven ernaar om je bestelling, na ontvangst van betaling, zo spoedig mogelijk te verzenden. 
voor producten die we leveren uit stock streven we ernaar om deze na ontvangst van je betaling binnen de 2 dagen binnen te brengen voor verzending.

Verzendkosten
Je kan je bestelling ook altijd tijdens de openingsuren komen afhalen in onze winkel. Uiteraard betalen we je ook dan het door de website teveel aangerekende verzendbedrag terug. 

Kiala

We kunnen pakketten tot 15kg versturen naar een Kiala afhaalpunt voor een kostprijs van 4,5€. Bijkomende voorwaarden zijn dat de langste zijde van het pakket kleiner is dan 70 cm en dat de totale lengte (kortste + langste zijde) kleiner is dan 120 cm. In de meeste gevallen is dit dus de voordeligste optie.

GLS

Bij GLS is de prijs afhankelijk van de maat en niet volgens het gewicht. Er zijn slechts vijf verschillende prijscategorieën - XS tot XL - ongeacht het gewicht (max. 40 kg). Daarenboven is uw pakket verzekerd tot maximaal € 750,-

De webshop rekent steeds het minimum tarief (4,5€) aan. Is je pakje echter groter dan XS, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om u de juiste verzendkosten mee te delen.  Uiteraard proberen we uw bestelling in de goedkoopste vorm te verzenden.

Parcel Shop prijzen binnen België

Afmetinglangste zijde
+ kortste zijde
Prijs
XSmax. 35 cm  4,50 €
Smax. 50 cm  7,10 €
Mmax. 65 cm  9,10 €
Lmax. 80 cm13,50 €
XLtot max. gordelomvang14,40 €

Parcel Shop prijzen binnen de Europese Unie

Afmetinglangste zijde
+ kortste zijde
Euro IEuro IIEuro IIIEuro IVEuro V
XSmax. 35 cm12,80 €15,60 €18,40 €20,60 €32,70 €
Smax. 50 cm14,00 €17,30 €21,20 €23,50 €37,90 €
Mmax. 65 cm16,20 €20,00 €25,60 €27,20 €46,20 €
Lmax. 80 cm18,40 €22,70 €29,40 €31,90 €49,40 €
XLtot max. gordelomvang21,20 €25,60 €33,80 €35,90 €59,80 €

 Zoneverdeling

Euro IEuro IIEuro IIIEuro IVEuro V
NederlandFrankrijkIerlandPolenEstland
LuxemburgItaliëFinlandTsjechiëLetland
DuitslandGroot-BrittanniëPortugalHongarijeLitouwen
  DenemarkenSpanjeSlovakijeBulgarije
  OostenrijkZwedenSlovenië 
  Roemenië  
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW
  • De omtrek (omtrek parcel + langste zijde) mag niet meer bedragen dan 3 m, met een max. lengte van 2 m, een max. hoogte van 0,6 m, een max. breedte van 0,8 m en een max. gewicht van 40 kg 
  • Minder dan 24 uur standaard levertijd binnen België
  • 24-96 uur standaard levertijd binnen de Europese Unie
Terugzenden en ruilen
Voldoet een bepaald product niet aan je verwachtingen? Binnen 7 kalenderdagen na ontvangst kan je het terugsturen. De kosten voor retourzendingen zijn wel volledig voor jouw rekening. 
Opgelet, producten in korting worden NIET geruild of teruggenomen!

Het betaalde bedrag, uitgezonderd de rechtstreekse kosten van levering, wordt zo spoedig mogelijk (doch uiterlijk binnen de 30 dagen na de terugzending) teruggestort, zodra we de geretourneerde producten terug in ons bezit hebben.

Wil je een product ruilen? Dit kan eveneens binnen 7 kalenderdagen na ontvangst. Ook in dit geval zijn de kosten van de retourzending voor jouw rekening.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen
 • Eerst moet je de retour melden via het contactformulier. Gaat het om een product dat niet bevalt, dan moet er geen reden gegeven worden. Gaat het om een artikel dat je wil ruilen, vermeld dan ook duidelijk welk artikel je in ruil wil.
 • Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij het terugsturen wordt vermeden. Producten die tijdens het terugsturen beschadigd zijn, worden immers niet door ons vergoed.
 • Van zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag. Gaat het om een inruiling, dan versturen wij het gewenste artikel opnieuw volgens bovenstaande werkwijze.
 • Kledij mag niet gedragen en/of beschadigd zijn en dient dus met de oorspronkelijke labels bevestigd te worden teruggestuurd. De Producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde en originele verpakking, samen met alle toebehoren, de gebruiksaanwijzing en (een kopie van) de factuur/leveringsbon en retour formulier teruggestuurd worden naar: Narmada - Baasrodestraat 18 - 9280 Lebbeke – België.  Onvolledige, beschadigde, door u gebruikte of bevuilde Producten worden niet teruggenomen. Let op! Retours zijn niet mogelijk op producten in solden, in outlet of producten op speciaalbestelling. 
Producten moeten worden teruggezonden naar onderstaand adres:
Narmada
Baasrodestraat 18
9280 Lebbeke

Let op bij dure producten! Het is raadzaam om deze verzekerd terug te sturen.

Klachten
Wij streven naar een goede service en kwaliteit. Heb je ondanks onze inspanningen toch nog een klacht? Neem dan direct contact met ons op. Telefonisch op +32 (0)496796636 of via het contactformulier. 

Op alle leveringen door Narmada gelden onze algemene voorwaarden.

Privacy
Narmada respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die je ons verschaft bij het registreren en inloggen wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo vlot mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden doorgegeven.

Geef ons je mening
Heb je een tip om onze service nog te verbeteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 


Winkelmandje
Narmada
Webshop