Wellness van het gelaat

aromaproductenDe "wellness van het gelaat behandeling" is geïnspireerd door de Oosterse vijf elementenleer: vuur, aarde, metaal, water en hout. 
Om de filosofie van de 5 elementen een beetje beter te begrijpen, kunnen we ook kijken naar onze seizoenen. 
Water staat voor de winter, hout voor de lente, vuur voor de zomer, aarde voor de nazomer en metaal voor de herfst. Bij elk element horen etherische oliën, klei, hydrolaten enz. 

Een wellnessbehandeling van het gelaat bestaat uit een eerste reiniging van de ogen en het gelaat. 
Daarna volgt steeds een diepe reiniging met een groene klei masker. 
Een hydrolaat geeft een verfrissend gevoel, neemt de laatste restjes klei weg en sluit de poriën. 
Zwarte puntjes en milia's worden verwijderd. Indien gewenst worden wenkbrauwen en bovenlip geëpileerd. 
Hierna volgt een zalige Japanse anti-aging massage. Deze massage is een holistische massage waarbij onevenwicht in de huid aan de basis wordt aangepakt door energieblokkades in de meridianen los te maken. 
Vervolgens wordt een voedend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dagcrème
Alle producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, worden versterkt door de kracht van essentiële oliën. De gebruikte ingrediënten zijn afhankelijk van het element van de behandeling. Zo worden voor een behandeling volgens het element water worden andere ingrediënten gebruikt dan voor een behandeling volgens het element hout enz. 


Wanneer je voor het eerst langs komt voor een wellness van het gelaat, krijg je steeds een behandeling volgens het element metaal. 

Bij een volgende behandeling kan je kiezen voor een behandeling volgens het seizoen waarin we op dat moment zitten.
In de winter krijg je een behandeling volgens het element water. Bij deze behandeling is je voedend masker een algenmasker. 
In de lente krijg je een behandeling volgens het element hout. Bij deze behandeling is je voedend masker een groene klei masker. 
In de zomer krijg je een behandeling volgens het element vuur. Bij deze behandeling is je voedend masker een rode klei masker. 
In de nazomer krijg je een behandeling volgens het element aarde. Bij deze behandeling is je voedend masker een gele klei masker. 
In de herfst krijg je een behandeling volgens het element metaal. Bij deze behandeling is je voedend masker een witte klei masker. 

Wil je liever na je eerste behandeling een behandeling volgens je persoonlijke energiesysteem? Dat kan! Na je eerste behandeling krijg je van mij een vragenlijst mee naar huis. Deze lijst bezorg je me enkele dagen voor je tweede afspraak. Op basis van deze vragenlijst stel ik je producten voor je persoonlijke behandeling samen

Eerste wellness van het gelaat: 
Duur: 1u30 - 2 uur: prijs €75
Seizoenswellness van het gelaat:
Duur 1u30 - 2 uur: prijs €75
Persoonlijke wellness van het gelaat:
Duur 1u3 - 2 uur: prijs €75


Japanse anti-aging gelaatsmassage: Bij deze behandeling krijg je de eerste reiniging en de volledige anti-aging massage maar geen reinigend en verzorgend kleimasker. 
Duur 1uur: prijs €50