Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

voetreflex

Voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat de organen van ons lichaam terug te vinden zijn (=reflecteren) in bepaalde gebieden of zones van onze voeten. Door het masseren en drukken op bepaalde punten van de voet wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en daardoor wordt ook de doorstroming bevorderd. De werking van voetreflexologie gaat echter nog dieper dan een verbetering van de doorbloeding van de organen. Het beïnvloedt de mens niet alleen fysisch, maar ook mentaal, emotioneel en geestelijk. 

Bij de eerste afspraak houden we een intake gesprek. Daarna worden de voeten even gereinigd met een warm compres. Vervolgens worden de voeten goed losgemaakt met enkele ontspannende massagetechnieken. Tot slot worden de nodige reflexzones behandeld. 

Duur: eerste voetreflex 1u30 prijs €50 ; tweede en volgende afspraken voetreflex 60 min Prijs: €50
Regelmatig houden we acties in het kader van voetreflex-kuren. Wil je ook genieten van deze acties? Volg dan zeker onze Facebookpagina en blijf steeds op de hoogte van nieuwe behandelingen en/of acties

"Totally - Relax" voetreflexbehandeling: Zachte en veilige voetreflexbehandeling voor mensen die kanker hebben of kanker gehad hebben. Ook voor mensen die terminaal zijn is deze behandeling doeltreffend om even alle zorgen los te kunnen laten. 
Vrouwen die kanker hebben, of gehad hebben, kunnen éénmalig voor deze behandeling  een bon ter waarde van €50 aanvragen bij VZW Altijd Vrouw

Ook mensen met depressie of burn-out,... of gewoon iedereen die "rust" nodig heeft, kan door deze behandeling even alle zorgen los laten. 
Duur 1uur; prijs: €50

Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 

Winkelmandje
Narmada
Webshop