Voeten

Voetreflex
Voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat de organen van ons lichaam terug te vinden zijn (=reflecteren) in bepaalde gebieden of zones van onze voeten. Door het masseren en drukken op bepaalde punten van de voet wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en daardoor wordt ook de doorstroming bevorderd. De werking van voetreflexologie gaat echter nog dieper dan een verbetering van de doorbloeding van de organen. Het beïnvloedt de mens niet alleen fysisch, maar ook mentaal, emotioneel en geestelijk. 

Bij de eerste afspraak houden we een intake gesprek. Daarna worden de voeten even gereinigd met een warm compres. Vervolgens worden de voeten goed losgemaakt met enkele ontspannende massagetechnieken. Tot slot worden de nodige reflexzones behandeld. 

Duur: eerste voetreflex 1u30 prijs €50 ; tweede en volgende afspraken voetreflex 60 min Prijs: €50


Causale voetreflex
Vanaf november 2018 startte ik ook met de 4-jarige opleiding van causale voetreflex. Omwille van Corona zette ik deze opleiding in de lente van 2021 tijdelijk on hold. 

"Totally - Relax" voetreflexbehandeling
Zachte en veilige voetreflexbehandeling voor mensen die kanker hebben of kanker gehad hebben. Ook voor mensen die terminaal zijn is deze behandeling doeltreffend om even alle zorgen los te kunnen laten. 
Ook voor pijn-patiënten, mensen met depressie of burn-out, kortom, voor iedereen die eens nood heeft aan diepe ontspanning, is deze héél zachte behandeling een aanrader om even alle zorgen los te kunnen laten. 
Deze voetreflexbehandeling is een heel andere ervaring dan de "reguliere voetreflexbehandeling". 


Voetensauna
Heb je een lange vermoeiende dag achter de rug? Of heb je last van koude voeten en kun je deze maar moeilijk opwarmen? Dan hebben we bij Narmada vanaf nu de ideale oplossing!
Je kan voor je massage genieten van een therapeutische voetensauna! De ideale manier om reeds voor je massage zalig te ontspannen en lekker op te warmen bij een heerlijk tasje thee of glaasje water.
De voetensauna verwarmt veilig en efficiënt je spieren en de gewrichten in je voeten en ondersteunt zo een gezonde bloedsomloop in je onderste ledenmaten.
De Himalaya zoutstenen op de bodem warmen geleidelijk op en brengen de elektrische lading in de omgevingslucht in evenwicht. Zo zorgt de voetensauna gelijktijdig ook voor een ontspannen en positieve sfeer in de massagepraktijk.

De sauna kan enkel geboekt worden in combinatie met een andere behandeling.

De sauna wordt het best niet gebruikt een half uur na de maaltijd. Neem je medicijnen, ben je diabeet of ben je gevoelig voor warmte, dan neem je het best eerst even contact met je geneesheer om te informeren of een (voeten)sauna in jouw geval aan te raden is. 

Duur: 20 min €5 + prijs van je gekozen behandeling


voetensauna

Aromatisch voetbadje met infraroodlampen
Voor je massage kan je genieten van een aromatisch voetbadje. 
In de winter is dit een heerlijk verwarmend voetbadje. In de zomer een heerlijk verfrissend voetbadje. 
Het aromatische voetbadje kan enkel geboekt worden in combinatie met een andere behandeling
Duur: 20 min €5 + prijs van je gekozen behandeling
Webshop gemaakt met EasyWebshop