Praktijk voor bewustzijn en ontspanning

De praktijk van Narmada is enkel open op afspraak. 
Omdat ik Narmada combineer met mijn werk als freelance-massagetherapeut in een Wellness en ik  mezelf steeds wil bijscholen door het volgen van verschillende opleidingen, kan je bij Narmada vanaf september 2018 enkel terecht op volgende momenten:
  • Maandag: 14u - 21u30
  • Dinsdag: 9u00 - 11u
  • Woensdag: 9u00 - 21u00
  • Donderdag: 19u30 - 21u30
  • Zaterdag: enkel voor duomassages, moxa-behandelingen en eventueel wekelijkse voetreflex-kuren. 

Voordelen
Wist je dat bepaalde mutualiteiten een massage gedeeltelijk terugbetalen aan de hand van een wellness-voordeelbon? Contacteer je mutualiteit. Druk de bon af en breng hem mee, wij vullen deze graag voor jou in. 
Bij het Onafhankelijk Ziekenfonds kan je de bon hier terugvinden. Bij hen kan je 25€ per persoon per kalenderjaar terugbetaald krijgen. 
(*) We zijn overtuigd van de meerwaarde van een zorgmassage voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevende klanten. Omdat we de drempel naar een zorgmassage laag willen houden, hebben we er bewust voor gekozen onze tarieven lager te houden dan de tarieven van een gewone ontspanningsmassage.  

Een afspraak voor een consult kan je telefonisch maken op het nummer: 0496/796636. Wij kunnen de telefoon niet altijd beantwoorden. Spreek in dit geval gerust een boodschap in en dan bellen wij u terug zodra dit mogelijk is. 
Wil je liever een afspraak via mail maken? Stuur ons dan een mailtje met vermelding welk soort massage je wil en enkele voorstellen van data en tijdstippen om af te spreken. Hoe meer voorstellen je opgeeft, hoe makkelijker het is om via mail een afspraak te maken. Ik stuur je dan een mail terug ter bevestiging van een afspraak. 

Belangrijke nota ivm de prijsbepaling. 
Bij elk consult staat een gemiddelde tijdsduur die nodig is. Soms kan echter blijken dat u nood heeft aan een langer consult, een langer gesprek, enz. Dit kan, mits extra bijdrage van €15 per bijkomend half uur. 

Al deze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 

Er worden eveneens geen erotische massages gegeven.

Narmada