Links

Facebookpagina van Narmada.be - producten en praktijk voor bewustzijn en ontspanning

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Volg ons dan op onze Facebookpagina 

Vzwmassageweb
Deze VZW wil kwaliteitsvolle massages voor iedereen toegankelijk maken, in het bijzonder voor kankerpatiënten. Aan de hand van een leerrijke portaalsite  voorzien ze alle massageliefhebbers en masseurs van alle nodige informatie over massagetechnieken, massagecursussen,...
Ze verzamelen geld in door de verkoop van de Vlaamse massagebon. Met deze nieuwe cadeaubon kun je bij ook bij Narmada genieten van een ontspannende massage. De winst hiervan gaat rechtstreeks naar de VZW zodat ze kankerpatiënten goedkope massages kunnen aanbieden. De Vlaamse massagebon is dus een soort "bongobon" voor het goede doel.
Om kankerpatiënten te laten genieten van een aangepaste massage organiseert VZW massageweb meerdere opleidingen voor zowel professionele zorgverleners als voor mantelzorgers van kankerpatiënten. De werking van vzwmassageweb wordt gesteund door "Kom op tegen kanker", want zij willen innoverende zorgprojecten, die de levenskwaliteit van kankerpatiënten verbeteren, graag mee een duwtje in de rug geven.

Massage bij kanker
Informatieve portaal site over massage bij kanker.

HuisElf
Een co-housing project in Lebbeke

Groene Gevels vzw
Leverancier van klimhulpen en klimplanten voor het realiseren van gevelgroen
Winkelmandje
Narmada
Webshop