Gastenboek

Er zijn 3 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Helene Erauw op Woensdag, 12 juni 2019 om 21:06

Els en Bart zijn positief ingestelde en integere mensen bij wie ik mij meteen op mijn gemak voel.

Het is boeiend te zien hoe Narmada evolueert doorheen de jaren: ik leerde Narmada kennen in mijn zoektocht naar eerlijke en duurzame kledij. Later volgden een heerlijke massage met kaartenlegging en een boeiende workshop.

Ik ben benieuwd naar wat er zich nog zal ontvouwen de komende jaren. Ook mooi hoe Narmada meedeint op het ritme van het leven en het gezin. En daar bovendien ook over communiceert.

Ik wens jullie veel succes!


Bericht van Carmen op Woensdag, 28 september 2016 om 18:26

Vandaag een voetreflexmassage gekregen en wat een heerlijk gevoel. Hoewel ik doodop was van de veel te drukke weken, is nieuwe energie te bespeuren. Heerlijk ook te voelen dat Els dit echt vanuit haar hart doet, ik kijk uit naar de tweede sessie volgende week alsook naar de andere massages die Els aanbiedt. Daarnaast heb ik een set engelenkaarten gekocht, ik wou dit al zolang maar 'durfde' niet... Zo blij dat ik hier mee aan de slag kan!


Bericht van Anja op Maandag, 20 april 2015 om 19:11

Ik heb al enkele leuke workshops meegemaakt in Narmada. Zeker aanraders om te doen !
En vorige week donderdagavond een relaxatie met klankschalen : zeer leuke ervaring. Ik kijk al uit naar zo'n volgende relaxatieavond. Vorige maand maakte ik ook kennis met een gezichtsmassage in combinatie met de moxa therapie door Els. Echt super ! volgend weekend heb ik nog zo'n afspraak en ik kijk er enorm naar uit !
Els en Bart zijn een perfect koppel die alles met passie doen zowel de workshops die zelf worden gegeven als de verschillende soorten massages, readings en healings, tarotlegging, als raad geven bij hun producten die ze in hun winkeltje verkopen...


Nieuw bericht toevoegen

Webshop gemaakt met EasyWebshop