Energetische massage

Reading, healing en energetische massage

energetische-massage

Reading betekent letterlijk “lezen”. Een half uurtje voor u langs komt stem ik mij af op uw energieveld. Aan de hand van een reading neem ik je energieveld en de chakra's waar. Ik voel in waar er eventueel blokkades zitten, waar de energie minder stroomt. Blokkades in je energieveld kunnen later lichamelijke en/of emotionele klachten veroorzaken.
Na deze reading geef ik je een feedback van mijn waarnemingen. Aan de hand van deze waarnemingen komen we tot een gesprek.

Het verdere verloop varieert van persoon tot persoon. De ene persoon heeft meer nood aan een goed gesprek, waarbij een helend veld wordt neergezet. De andere heeft meer nood aan een helende aanraking d.m.v. een combinatie van massage en heling. Ik ondersteun je energieveld om terug in balans te komen. Je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en je energie wordt gestimuleerd om zijn oorspronkelijke, vitale, eigen beweging te volgen. Ik geef je ook enkele tips over wat je zelf kan doen om je chakra's en energiesysteem in evenwicht te brengen.
Afhankelijk van situatie tot situatie kan de heling ook ondersteund worden door gebruik te maken van stenen, klanken van de chakradrum, een chakra olie, etherische oliën (een al dan niet op maat samengestelde synergie), inspirerende kaarten, bach bloesems, hydrolaten,...
Soms volstaat één consult. In andere situaties kan echter blijken dat één of meerdere opvolgconsulten nodig zijn. 

Je kan kiezen voor een heling zonder massageolie of met massageolie. Deze laatste is een ontspanningsmassage met warme massageolie, gecombineerd met heling gebaseerd op een reading (zie ook heling zonder massageolie). Voor demassage gebruik ik een olie die de verschillende chakra's activeert of de-activeert (naargelang de noodzaak) en zo evenwicht brengt. 

Energetische massage zonder olie
Kort gesprek voor de massage + massage + kort gesprek na de massage. 
Duur: 60 min Prijs: €45

Energetische massage met olie
Kort gesprek voor de massage + massage + kort gesprek na de massage. 
Duur: 120 min Prijs: €75

Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 
Winkelmandje
Narmada
Webshop