Duomassage

duomassageWil je graag samen met je partner, je vriendin, je moeder,... verwend worden? Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Kies dan voor onze duomassage. Bij deze massage worden jullie allebei in dezelfde ruimte gedurende 75 min gemasseerd. 

Wil je nog dat tikkeltje extra? Kies dan voor de intense ervaring van de Narmada 4-handen massage. Bij deze massage worden jullie eveneens in dezelfde ruimte gemasseerd. Als kers op de taart kunnen jullie als afsluiter van de massage nog even genieten van de intense ervaring om door 2 masseurs tegelijkertijd gemasseerd te worden. 

Na de duomassage kan je samen nog even nagenieten met een heerlijk kopje thee, een glaasje water, een biokoekje, een stukje seizoensfruit... Of indien je zelf nog een suggestie voor een "afsluitattentie", laat het ons gerust weten... 

Narmada duomassage: Duur 75 min - Prijs €120
Narmada duo 4-handenmassage: Duur 1u30 - Prijs €130

Voor een duomassage werk ik samen met enkele collega-massagetherapeuten. Wil je graag een duomassage boeken? Laat me dan via een berichtje enkele data weten die voor jullie passen. Ik kijk wie van mijn collega's op één van die momenten vrij is en laat je iets weten. 


Narmada