Corona

Narmada opent opnieuw de deuren van de praktijk op maandag 18 mei.


Protocol Covid-19 bij Narmada

Omwille van de veiligheidsmaatregelen i.v.m. covid 19 zal je behandeling bij Narmada (voorlopig?) niet helemaal op de vertrouwde manier kunnen doorgaan. 
Hoelang dat nodig is zal afhangen van de evolutie van de situatie. 

De aanpassingen zijn gebaseerd op de protocollen van De Belgische Beauty Federatie. 
Hun richtlijnen zijn niet bindend, maar volgens de federatie wel noodzakelijk voor de veiligheid van mezelf en jullie als klant. De protocollen werden opgesteld op vraag van de overheid en in samenwerking met verschillende specialisten, waaronder ook virologen. 
Ik zet de aanpassingen voor Narmada hieronder even op een rijtje en reken alvast op je begrip en medewerking om ze te realiseren. 

1. Vòòr je afspraak bij Narmada

    • Maak geen afspraak wanneer je symptomen (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, met of zonder koorts, verlies van smaak en geur… ) vertoont die zouden kunnen wijzen op een besmetting met Covid-19. 
Heb je al een afspraak? Verwittig me dan zodat we je afspraak op een correcte manier kunnen annuleren of verplaatsen. 

    • Heeft één van je huisgenoten een besmetting doorgemaakt, of ben je in contact geweest met een persoon die mogelijks besmet is met covid-19, ook dan kan een afspraak bij Narmada niet. Neem in dat geval contact op met je huisarts om te informeren wanneer een afspraak wel op een veilige manier terug kan. 

    • Vanuit de beroepsfederatie werd ook gevraagd om besmettingsrisico via cash geld te vermijden. Daarom kan je, indien je dit wenst, je behandeling reeds op voorhand, bij het reserveren van je afspraak, te betalen. Het rekeningnummer van Narmada vind je onderaan elke pagina van deze website. 
Wil je graag producten aankopen, dan kan je deze altijd via de webshop of via mail reserveren, zodat je deze ook op voorhand kan betalen. 
Betaal je liever niet op voorhand, dan kan ter plaatse ook betaald worden met payconiq of cash (liefst gepast) 

2. Aanvang van je afspraak

Kom precies op tijd voor je afspraak. Niet te vroeg, niet te laat ;-). 
Wanneer je nog een beetje te vroeg bent, wil ik je vragen om niet aan te bellen en even buiten (of bij slecht weer in je auto) te wachten. Wie te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer komt en wil vermijden dat hij/zij bij slechter weer buiten moet wachten, reserveert het beste de eerste afspraak ‘s morgens, zodat er voor jou geen andere klant is. Bij twijfel, neem je even contact met me op, voordat je je afspraak online reserveert.
Kom alleen. Partners blijven thuis of wachten in de auto. Er mag immers volgens de maatregelen geen mogelijkheid meer zijn om bij Narmada binnen te wachten. 


3. Bij het binnenkomen in de praktijk

Volgens de voorwaarden van onze regering is het verplicht dat ook jij als klant een mondmasker draagt. Bij bepaalde behandelingen (zoals gelaatsverzorging) zal dit mondmasker uiteraard mogen afgezet worden). 
 
Je gsm zet je af en juwelen doe je uit (bij voetreflex is het uiteraard niet nodig de juwelen uit te doen). Deze spullen kan je in je handtas of zak(ken) stoppen. Juwelen laat je bij voorkeur zelfs thuis (dan kan je ze na de behandeling ook niet vergeten).
Er is de mogelijkheid om de handen te ontsmetten of te wassen. Ontsmettingsproduct en zeep zal voor je klaar staan. 

4. Behandeling zelf

Om de kans op besmetting te beperken, wordt vanuit de beroepsfederatie gevraagd om de tijd te beperken tot de behandeling zelf. Een gesprekje voor- en achteraf aan een tafeltje zal dus niet meer kunnen. 
Je kan je kledij uitdoen en deze op een hiervoor voorziene plaats leggen/hangen. 
Daarna neem je direct plaats op de massagetafel. 
Uiteraard zal ik je wanneer je op de massagetafel ligt, wel nog steeds vragen of er zaken zijn waar ik specifiek op moet letten, of waar je wil dat er extra aandacht naar gaat. 
Verder kan je me indien je dit wenst zowel vooraf, als na je behandeling contacteren via mail om info door te geven, feedback te geven, vragen te stellen enz. Ik wil je vragen om belangrijke communicatie alleen via mail te doen. Anders wordt het voor mij chaotisch om nog te onthouden via welk kanaal ik de nodige info kan terugvinden. 

De beroepsfederatie raadt aan om zo weinig mogelijk textiel te gebruiken. Om deze redenmag de tafelverwarming niet meer op de massagetafel liggen en moet wordt het aantal gebruikte handdoeken en hoezen beperkt worden tot het noodzakelijke. 

Onze toilet mag enkel open voor "noodgevallen". 

5. Na de behandeling

Kan je opnieuw je handen ontsmetten of wassen. 
Betalen gebeurt liever niet meer cash. Zoals hierboven aangegeven, is het het handigste wanneer je je behandeling reeds bij het reserveren via overschrijving betaalt. Heb je dit niet gedaan, dan kan je ook met payconiq ter plaatse betalen, of indien je toch liever cash betaalt, liefst dan gepast. 

Tenslotte wil ik je nog vragen om in de praktijk zo weinig mogelijk zaken aan te raken.  
De deur zal ik zelf hoffelijk voor je open maken en terug sluiten ;-). 

Wanneer je de praktijk verlaten hebt, verlucht ik de ruimte en worden alle materialen die aangeraakt werden ontsmet. Gebruikte handdoeken worden vervangen door nieuwe. 

Alvast bedankt om de tijd van je behandeling te respecteren en bedankt voor je begrip voor de aanpassingen. Hopelijk kunnen we er samen zo voor zorgen, dat de deugddoende ontspanningsmomentjes mogen blijven doorgaan.  

Na een behandeling is het aangeraden om zoveel mogelijk water te drinken. Het is dus zeker aangeraden om je eigen water mee te brengen. 

6. Producten aankopen

Wil je producten kopen?
Op onze webshop zie je het aanbod van verzorgingsproducten, etherische olie, boeken, orakelkaarten, wierook, kaarsen enz. Deze producten kan je makkelijk voor je afspraak reserveren via de webshop. 
Wil je iets kopen dat niet in onze webshop staat, een juweeltje, steen, ansichtkaart, dan kan dit op afspraak. NOG EVEN SAMENGEVAT

    • Betaal je afspraak bij reservering via overschrijving 
    • Breng je eigen drinkwater mee
    • Geen afspraak bij symptomen van covid-19 of na contact met mogelijk besmette personen
    • Kom alleen en precies op tijd voor je afspraak
    • Bel niet aan maar wacht buiten of in de auto tot ik je een seintje geef  
    • Voor en na de behandeling respecteren we social distancing
    • Ik draag een mondmasker (en indien nodig ook een gelaatsscherm), ook jij draagt een mondmasker. 
    • Stop gsm, juwelen enz. in je handtas of zak. Juwelen laat je eventueel thuis
    • Beperk de afspraak tot de behandeling zelf
    • Producten kunnen via webshop of op afspraak aangekocht worden

En als laatste onze toilet mag enkel open voor noodgevallen. 
      
Bedankt voor je begrip!En tot slot "lay down and relax!"