Over levenslang leren... het stopt nooit! Deel 7:Hoe meer je weet hoe meer je beseft ...

En wat met volgend schooljaar... Hoe meer je weet, hoe meer je beseft dat je niets weet... 

De honger naar leren is een honger die (voorlopig) nog niet gestild is. Maar hé, ik heb nog een héél leven om te leren... en misschien zelfs nog levens na dit leven ;-)... Levenslang leren en ook voorbij dit leven dus ;-)...

Mijn opleidingen van dit schooljaar openden alvast weer nieuwe interessevelden... en verschillende keuzemogelijkheden. 
Als voetreflexoloog wil ik graag nog enkele verdiepingsopleidingen volgen. Zo is er de causale voetreflex en de meer Chinees georiënteerde opleidingen... 
Eveneens kom ik als voetreflexoloog klanten tegen met "voetproblemen" waarbij ik geen raad kan geven omdat ik geen pedicure-kennis heb. Dus ook dat boeit me wel. 
Vanuit mijn aroma gelaat blijft toch de interesse voor de opleiding klassieke gelaatsverzorging. Dit om meer basiskennis op te doen om dan met een combinatie van de beide opleidingen mijn eigen pad te volgen... 
Vanuit mijn opleiding aroma-gelaat en aroma-lichaam is mijn interesse voor de 5-elementen en de Chinese geneeswijzen getriggerd. Meridianen, acupunctuurpunten... er valt nog zoveel over te leren...
En dan is er mijn opleiding zorgmassage... vanaf volgend schooljaar komt er een vervolg ... "aroma-zorg"... Een aromaopleiding met specifieke aandacht voor het gebruik van essentiële oliën bij kankerpatiënten.
En tot slot kan ik mijn massagekennis nog uitbreiden met tal van opleidingen rond lichaam, massages, pakkingen,...
Aan keuze en interesse geen gebrek. En aangezien ik volgend jaar in mijn vaste job nog een jaar loopbaanonderbreking kan nemen, wil ik deze extra tijd zeker en vast gaan benutten. 
Ik vul voorlopig nog niets concreet in en ben benieuwd wat het leven voor volgend schooljaar voor mij in petto heeft. Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop