Nieuwsbrief september 2015

Hallo iedereen,


We zijn onlangs met Narmada aan ons 5° jaar begonnen en alweer kondigt zich een ingrijpende verandering aan. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.
Daarnaast staan we binnenkort met een kraam op de biomarkt in Lebbeke. En zijn er in Lebbeke wegenwerken aan het station gepland waardoor we de komende maand moeilijker bereikbaar zijn.

Opnieuw veranderingen bij Narmada
Zoals ik al vaak gezegd heb is Narmada voor mij méér dan enkel een winkel en praktijk. Het volgen van de stroom is een manier van leven geworden. Een groei- en leerproces.
Ik ben op dit moment met Narmada op een punt gekomen dat de stroom zich opsplitst in verschillende kleinere stromen... Hoe graag ik ook zou willen, ik kan ze niet allemaal volgen. ik 'moet', maar vooral 'mag', een keuze maken.

Het is een bewuste keuze om de klemtoon meer op de praktijk en minder op de winkel te leggen.
Zoals ik reeds in het verleden aangehaald heb, ben ik bezig met een opleiding tot relaxatietherapeut voor kinderen en zwangere vrouwen.
Daarnaast start ik binnenkort (vroeger dan voorzien en als ik door de selectieprocedure ben) met een opleiding voor massage bij mensen met kanker. Deze opleidingen, de winkel, de praktijk, de workshops en mijn ander werk worden moeilijk om allemaal samen te combineren naast mijn gezin en huisdieren.
Daarnaast wil ik ook steeds trouw blijven aan mijn eigen gevoel. Het beheren van de winkel heeft me veel geleerd. Maar nu is het tijd om verder te gaan naar nieuwe projecten die me nieuwe dingen leren.
Vandaar de beslissing om keuzes te maken en knopen door te hakken.

Concreet betekent dit dat we vanaf vrijdag 11 september starten met een grote stockopruiming. We geven kortingen op tal van producten. Zo zijn er kortingen op wierook, etherische olie, boeken, kaarten,...
Voorlopig zal de winkel open zijn op vrijdag en zaterdag, telkens van 9u30-12u en van 13u30 tot 18u (uitzonderingen worden meegedeeld via onze facebookpagina).
In een later stadium werken we voor de winkel (net zoals tijdens de zomermaanden) enkel nog op afspraak. Hiervan zal u tijdig op de hoogte gebracht worden via de nieuwsbrief en onze facebookpagina.
Voor de praktijk verandert er niets en blijven afspraken mogelijk zoals voorheen.

Biomarkt “Natur-L” in Lebbeke
Op zondag 13 september staan we met een kraam op de biomarkt in Lebbeke. Er zullen tal van standhouders zijn en boeiende lezingen. Zeker de moeite waard om eens langs te komen. Op de facebookpagina van dit evenement vind je meer info: Biomarkt Natur-L
Om alles te kunnen voorbereiden en inpakken voor deze biomarkt zijn we zaterdag 12 september enkel open in de voormiddag (van 9u30 tot 12u).

Wegenwerken aan het station in Lebbeke
De Baasrodestraat gaat volledig dicht in beide richtingen op het kruispunt met de Florent De Molstraat (de straat parallel met de spoorweg) van 7 september tot 3 oktober. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Je kan dus je wagen voor het station parkeren en het laatste stukje te voet afleggen, of de omleiding volgen die voorzien is via Lindelaan, Dendermondsesteenweg en Hoogveld (Dendermonde).Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop