Nieuwsbrief mei 2015

Hallo iedereen, 


onze vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden, maar de tijd heeft niet stil gestaan bij Narmada :-). 

Naarmate we verder varen op de stroom van Narmada, brengt deze flow opnieuw veranderingen op ons pad. Vorig jaar werd het concept van de winkel herbekeken. Dit jaar is onze praktijk aan de beurt. 
Onze praktijk voor bewustzijn en ontspanning wordt beetje bij beetje uitgebreid. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. 

Met de zomermaanden voor de deur komen er enkele “tijdelijke" wijzigingen in de openingsuren van de winkel. 

En tot slot willen we u graag een mooi initiatief voorstellen en een datum meegeven om nu alvast in je agenda te noteren!

Praktijk in de kijker
Onze praktijk werd aangevuld met enkele nieuwigheden. 
  • Zo kan u in de toekomst bij ons ook terecht voor Bach-bloesem en aroma-advies. 
  • De massages werden herbekeken. Je kan vanaf heden je eigen massage samenstellen! Je kiest je eigen massageolie, bepaalt zelf welke lichaamsdelen extra aandacht nodig hebben tijdens de massage en je bepaalt zelf de duur van de massage. 
  • Nieuw bij Narmada is ook “zwangerschapsmassage”!
  • Naast massages voor volwassenen bieden we ook kinder-massages aan. 
  • Later (zomer/ najaar 2015) komen er sessies voor ouder en kind bij zodat je enkele speelse massagetechnieken leert waarmee je thuis aan de slag kan gaan. 
  • Heb je behoefte aan meer ontspanning of wil je groeien in bewustzijn, maar kan je moeilijk een keuze maken uit ons aanbod? Dan kunnen wij jou via een oriënteringsgesprek graag verder helpen. 
Meer info en prijzen vind je op onze website bij praktijk.

Openingsuren tijdens de maanden juli en augustus
Omdat ik tijdens de zomermaanden op mijn ander werk een heel wisselend uurrooster heb, zijn we tijdens de maanden juli en augustus enkel open op afspraak. 

Jaarlijks verlof
Van 10 juli t.e.m. 31 juli gaan we er even tussenuit voor family quality time en om onze batterijen opnieuw op te laden. De praktijk en de winkel is tijdens deze periode gesloten. 

VZW-massageweb
Graag stellen we u volgend mooi initiatief voor: http://vzwmassageweb.be

Deze VZW wil kwaliteitsvolle massages voor iedereen toegankelijk maken, in het bijzonder voor kankerpatiënten. 
Ze verzamelen geld in door de verkoop van de Vlaamse massagebon (beschikbaar vanaf oktober 2015). Met deze nieuwe cadeaubon kun je ook bij Narmada genieten van een ontspannende massage. De winst hiervan gaat rechtstreeks naar de VZW zodat ze kankerpatiënten goedkope massages kunnen aanbieden. De Vlaamse massagebon is dus een soort "bongobon" voor het goede doel.
Om kankerpatiënten te laten genieten van een aangepaste massage organiseert VZW massageweb meerdere opleidingen voor zowel professionele zorgverleners als voor mantelzorgers van kankerpatiënten. De werking van deze vzw wordt gesteund door "Kom op tegen kanker", want zij willen innoverende zorgprojecten, die de levenskwaliteit van kankerpatiënten verbeteren, graag mee een duwtje in de rug geven.

Noteer alvast in je agenda
Zondag 13 september staan we met een kraam van de winkel op de ecomarkt in Lebbeke. Meer info over deze markt vind je op http://natur-l.be


Met warme groeten,

Bart en ElsBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop