Narmada Nieuwsbrief maart 2014

Hallo iedereen, 

Zoals de meesten al weten, zitten we met Narmada in een overgangsfase.

In de winkel in Sint-Gillis houden we een uitverkoop.

Ondertussen zijn we met de voorbereidingen gestart om in ons huis te Lebbek een ruimte, alias “winkeltje”, klaar te maken waar we jullie kunnen ontvangen en waar je rustig en vrijblijvend kan komen rondsnuisteren in ons aanbod.


Uitzonderlijk gesloten

De winkel in Sint-Gillis zal uitzonderlijk gesloten zijn op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart.

Vanaf woensdag 26 maart zien we je graag terug.

De webshop blijft gewoon doorlopen.


Koopjes kledij in de webshop

Er staan al héél wat van onze koopjes op de webshop. Later volgen nog meer foto's van koopjes.


Koopjes andere produkten

Enkele andere producten gaan uit ons gamma. Op deze producten geven we ook korting. We zijn bezig met de prijzen van deze producten aan te passen in onze webshop, zodat je ook via de webshop van de kortingen kan genieten.


Geen korting

Producten (wierook, orakelkaarten, chakrakaarsen,...) die we regelmatig aanvullen komen niet in korting noch in de winkel, noch in de webshop.


Nieuwe kristalstenen en half-edelstenen

We hebben opnieuw héél wat prachtige stenen voor jullie uitgezocht. We hebben ruwe stenen, trommelstenen, hangertjes, figuurtjes, armbandjes, kettingen, oorringen, sleutelhangers,...

De foto's van deze prachtige stenen komen later nog in de webshop. Voorlopig kan je ze wel al komen bewonderen in onze winkel te Sint-Gillis. Op onze facebookpagina van Narmada-Dendermonde heb je al enkele eerste “sfeerfoto's”.


Sluitingsdagen in april en 'open Druïde weekend'

In april is de winkel te Sint-Gillis gesloten van zondag 6 april tot en met dinsdag 15 april.

Je vindt ons wel terug op het 'open Druïde weekend in Stekene op zaterdag 12 en zondag 13 april.

De webshop blijft tijdens de sluitingsdagen gewoon doorlopen.


Basiscursus didgeridoo

Programma:

Door het succes van de kennismakingsworkshop didgeridoo organiseren we nu een basiscursus van 3 lessen die plaatsvinden op volgende zaterdagen: 26 april, 10 mei, 17 mei, telkens van 15u30 tot 17u. Het aantal deelnemers is beperkt.

Wat komt er aan bod: experimenteren met verschillende didgeridoo's en technieken, oefeningen om circulaire ademhaling onder de knie te krijgen.

Als je een eigen didgeridoo hebt, mag je die meebrengen. Er zijn verschillende pvc didgeridoo's beschikbaar. Je moet de basistoon kunnen spelen.

De prijs voor de 3 lessen is 45€. Wie interesse heeft kan een pvc-didge kopen aan 8, 10 of 15€ zodat je thuis verder kan oefenen. Leden van Lets kunnen ook betalen met duimkes.

Je kan inschrijven door een mail te sturen naar info@narmada.be.

Inschrijving is pas geldig na overschrijving van 45€ op rekeningnummer BE98 7370 3351 8593, BIC KREDBEBB met vermelding van je naam


Groetjes
Bart en Els


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop