Advies/gesprek

Oriënteringssconsult
Heb je nood aan een consult, maar weet je zelf niet goed wat te kiezen uit ons aanbod? Geen probleem, bij een eerste oriënteringsconsult helpen wij u graag een keuze maken bij datgene wat bij u past. Tijdens dit consult maak ik graag tijd voor u vrij om naar uw verhaal te luisteren, om uit te leggen wat ik u kan aanbieden en om samen een keuze te maken. Het gekozen consult kan dan in overleg aansluitend of op een ander tijdstip gebeuren.
Duur: 30 min. Prijs: €25

Bach Bloesem advies:

bach-bloesems

Bach Bloesems zijn een prachtig middel om je eigen stroom te helpen vinden en te blijven volgen. Ze kunnen je ondersteunen om tot je innerlijke Zelf te komen. Ze helpen je om je emoties te verwerken, te helen en zo verder te groeien. Wanneer emoties aan de basis van fysieke klachten liggen, kunnen Bach Bloesems helpen om tot de kern van deze emoties te komen. Voel je op dit moment de energie bij jou niet goed stromen? Door samen in gesprek te gaan, gaan we op zoek naar wat aan de basis ligt van deze blokkade. 
N.a.v. dit gesprek stel ik voor jou een persoonlijk flesje samen met de Bloesems die we samen uitzoeken. Met dit flesje kom je ongeveer 3 weken toe. Na deze 3 weken is het aan te raden om nog eens langs te komen voor een opvolgconsult. Tijdens dit opvolgconsult bespreken we samen de evolutie. In sommige gevallen heeft het evenwicht zich hersteld en is het niet langer meer nodig om Bach bloesems in te nemen. In andere situatie's kan het nodig zijn om een nieuw flesje aan te maken. Met dezelfde Bach bloesems of met een aanpassing aan de samenstelling. 
  • 1° consult: gesprek + mengflesje. Duur: 60 min. Prijs: € 45
  • Opvolgconsult: gesprek + mengflesje. Duur: 30 min. Prijs: €30
  • Therapieflesjes zonder gesprek: Weet je zelf héél wat van Bach Bloesems en heb je geen gesprek nodig om de bloesems te bepalen? Ik stel graag een therapieflesje voor je samen met de door jou opgegeven bloesems: €5
  • Naast het advies gesprek worden Bach bloesems soms ook bij andere consulten zoals healing, tarot legging,... gebruikt ter ondersteuning. Hier wordt geen extra gesprek aangerekend, enkel €5 voor het therapieflesje op voorwaarde dat de opgegeven tijd van het gekozen consult gerespecteerd wordt. 

Tarot legging

rider-waite-tarot2Het is niet altijd makkelijk om een duidelijk zicht op ons innerlijke te krijgen. Wanneer we voor een keuze staan is het niet altijd evident om zicht te krijgen op wat we nu echt willen, welke weg we best inslaan... De belangrijkste functie van het duiden van de kaarten is inzicht krijgen in de situatie waarin men zich bevindt. Soms hebben we bewust of onbewust echter al een keuze gemaakt. De kaarten laten dan de tendens  van de gemaakte keuze zien. Je kan ook een vraag over de toekomst stellen. Aan de hand van een legging laat ik je een algemeen beeld zien hoe de tendens zal zijn na het maken van een bepaalde keuze. Verwacht geen specifieke gebeurtenissen of concrete voorspellingen. De kaarten kunnen je helpen nadenken en kunnen inzichten naar boven brengen. Ze kunnen je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Maar niets in de toekomst ligt echter vast! Als mens hebben we nog steeds de vrije wil waardoor gebeurtenissen in de toekomst soms toch een andere wending kunnen krijgen.

Ik leg je stap voor stap de betekenis van de kaarten uit. Het doel is om samen te werken en te zoeken naar een antwoord op uw vragen en te zien hoe de toekomst zich kan ontwikkelen.

Afhankelijk van de situatie kan de legging ook ondersteund worden door gebruik te maken van een chakra olie, etherische oliën, inspirerende kaarten, bach bloesems, hydrolaten,...
Soms volstaat één tarot consult. In andere situaties kan blijken dat een opvolgconsult in de vorm van healing, massage, Bach bloesem advies, ... aangeraden is. 

Duur: 60 min. Prijs: €45

Sehoona-transitie

Spreken deze kaarten je wel aan, maar is de methode je nog onbekend? Als afsluiting van een reading/ healing, een massage of een tarot legging kan je een sehoona-kaart trekken ter ondersteuning. De Sehoona-transitie is een  krachtige, vlugge en intuïtieve methode die je helpt om vrede en harmonie te vinden in je dagelijkse leven en om rustig te blijven in momenten van groei en verandering. 
Je trekt 1 of meerdere kaarten. Samen bekijken we even de betekenis van de kaarten. 
De transitiekaarten  zijn kaarten die een rustgevende en helende energie uitstralen en die specifiek ontworpen zijn om je te begeleiden tijdens transformatiefases in je leven. Ze geven je kracht, hulp en inzicht om oude energieën waarvan je niets meer kan leren, los te laten en te groeien.
Duur: afhankelijk van de situatie en de getrokken kaarten. Prijs: Hiervoor wordt geen extra bedrag aangerekend, op voorwaarde dat de opgegeven tijd van het gekozen consult gerespecteerd wordt. 
sehoona-transitie

Aroma advies

Etherische oliën en hydrolaten kunnen therapeutisch gebruikt worden om onze gezondheid te bevorderen of ons energiesysteem te ondersteunen. Wanneer u te kampen heeft met stress, slaapproblemen, niet voldoende gegrond zijn, oververmoeidheid,... kan het gebruik van etherische oliën of hydrolaten ondersteunend werken. 
Wenst u tijdens een gesprek advies voor het gebruik van deze oliën of hydrolaten dan kan dit. Op het einde van het gesprek kan ik u een etherische olie/ hydrolaat aanraden. Indien u dit wenst kan ik ook een synergie van verschillende oliën/ hydrolaten op uw maat samenstellen. Ook een op maat samengestelde auraspray is mogelijk. 
1° consult: gesprek. Duur: 60 min. Prijs: €45
Opvolgconsult: gesprek Duur: 30 min. Prijs: €30 (exclusief etherische olie/ hydrolaat)
De prijs van het flesje met etherische olie, hydrolaat of auraspray is afhankelijk van de gebruikte olie of hydrolaat. 
Aroma-advies als aanvulling op een ander consult: Bij sommige consulten kan het gebruik van etherische oliën of hydrolaten ter ondersteuning aangeraden worden. Indien de opgegeven tijd van het gekozen consult gerespecteerd wordt, wordt geen extra gesprek aangerekend, enkel de prijs van het op maat samengestelde flesje wordt aangerekend. 


Al deze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 


Narmada